Egy pityóka, egy murok... adománygyűjtés

Egy pityóka, egy murok... adománygyűjtés

     Idén is megrendezésre került október hónapban az Egy pityóka, egy murok... elnevezésű adománygyűjtés, a Páli Szent Vince Gyermekvédelmi központ számára.

Iskolánk diákjai segíteni szerettek volna, és ez így is lett, aktívan bekapcsolódtak az akcióba. Jó volt látni, hogy örömmel, némi büszkeséggel arcukon hozták és adták le adományaikat. Zacskókban, szatyrokban érkeztek az adományok, de ha összetöltöttük volna zsák, zsákok is megteltek volna. Mindenki lehetősége szerint hozott, ami otthonról jutott. Leginkább zöldséget, gyümölcsöt hoztunk, de tartós élelmiszerből is gyűlt, amivel reméljük segíteni tudtunk és egy kis örömet is szereztünk iskolás társainknak. Azt mi is tudjuk, hogy tanulni nem könnyű, és üres hassal pedig egyenesen emebertpróbáló feladat.

Azok pedig, akik elfelejtették, véleményünk szerint, jövőre nem fogják, mert látták társaikon milyen örömet jelent adni.

   Végezetül hálásak vagyunk, hogy részesei lehetünk ennek a megmozdulásnak, ugyanis idén is megtapasztalhattuk az érzést, hogy jó kapni, de még jobb adni. Épp ezért kívánom, hogy jövőre minél több diáktársunk megtapasztalja az adakozás örömét.

2019. október 30.                                                             Szeretettel,

a Köllő Miklós Általános Iskola Önkéntescsapata

 

Köllő Miklós Általános Iskola 2011-2020 Gyergyócsomafalva
Szerkeszti a H A R D I N F O