A GYIMESI KIRÁNDULÁS

                 A GYIMESI KIRÁNDULÁS

Egy osztályközösségnek szüksége van olyan programokra, mely közelebb hozza egymáshoz a tagjait. Az osztályfönökünk éppen ezért érdekesebbnél érdekesebb programokat, kirándulásokat szervez osztályunk összekovácsolására.

Lassan három éve vagyok tagja ennek a remek kis családnak, az osztályunknak, és úgy gondolom, eddig ez volt a legélménydúsabb, legizgalmasabb kirándulás. Megnéztük az ezeréves határt. A hely csodálatos volt, a kilátás pedig káprázatos. Miután megpihentünk, utunkat a bobpálya felé folytattuk. Mindenki kipróbálta a kalandpályát, és izgalmasnak találta. Habár rengetegen voltak, akik eleinte nem merték kipróbálni, ennek ellenére legyőzték a félelmüket, mert ők is úgy akartak száguldozni, ahogyan a többiek tették. Nagyon nagy sebességgel jöttünk lefele. A kirándulás végére már senki sem akart hazamenni, hisz mindenkinek csodálatosan telt az egész nap.

Ez a kirándulás számomra egy örök élmény marad.

Tanulmányi kirándulásunk támogatói: Hargita Megye Tanácsa, Gyergyócsomafalva Község Polgármesteri Hivatala és a Köllő Miklós Általános Iskola.

Köszönjük támogatásukat!

                                                                  Király Hanna Márta

                                                                  VII.B osztályos tanuló

image002ee

Köllő Miklós Általános Iskola 2011-2020 Gyergyócsomafalva
Szerkeszti a H A R D I N F O